Hoe werkt het?

Een professionele website online binnen een week

Stap 1: Kies een website

Keuze uit verschillende typen

Uw website begint met het kiezen van de juiste stijl. Websites-zzp.nl biedt u drie soorten websites aan: een visueel & grafische website, een moderne trendy website of een zakelijke website waarbij er meer gefocust wordt op de tekst. Uiteraard zijn allebeide websites responsive, dat wil zeggen goed te lezen op mobiel, tablet en desktop en geschikt voor Google. U kunt een voorbeelden van de websites bekijken om te bepalen wat beter bij uw bedrijf past.

Stap 2: Bestel uw website en mail ons uw materiaal
Hoe werkt een goedkope website voor ZZP'ers krijgen via websites-zzp.nl

Wanneer u heeft besloten welk type website het beste bij u als ZZP’er of startende ondernemer past, kunt u deze bestellen via het bestelformulier. U ontvangt daarna binnen 24 uur een e-mail van ons met de factuur welke u kunt voldoen via overboeking of iDeal. Na het bestellen ontvangt u een e-mail met factuur en dan vragen wij u ook om de volgende details voor de website naar ons te mailen:

  • Een korte beschrijving van uw bedrijf;
  • De huisstijl van uw bedrijf: hieronder vallen de kleuren, het gebruikte lettertype etc. Als u dit niet weet, zullen wij het lettertype als op websites-zzp.nl gebruiken;
  • U kunt al afbeeldingen sturen (tot maximaal vijf stuks) die wij in de website moeten verwerken;
  • Wilt u hier nog even een avond over nadenken? Geen probleem! Na bestelling ontvangt u een e-mail met een overzicht van de details die wij nodig hebben en deze kunt u daarna naar ons toe mailen.

Heeft u andere punten waar wij rekening moeten houden tijdens het bouwen van de website? Dan kunt u deze altijd mailen. U kunt bijvoorbeeld ook websites van concurrenten of van andere bedrijven sturen die u mooi vindt. Wij denken graag met u mee en leveren een website op die bij uw bedrijf past.

BEKIJK PRIJZEN

Stap 3: Uw goedkope website komt snel online

Binnen een week heeft u een website waarmee u aan de slag kunt!

Nadat u alle benodigde informatie heeft aangeleverd, gaan wij aan de slag. Binnen een week krijgt u van ons bericht zodat u aan de slag kunt met uw website. In de website zijn zaken als de kleuren, uitlijning van de teksten, afbeeldingen en alle technische zaken goed geregeld. Het enige wat u nog hoeft te doen is de voorbeeldteksten te vervangen door uw eigen teksten. Dit kunt u gemakkelijk doen met behulp van onze handleidingen die u bij oplevering ontvangt. Heeft u toch nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen en helpen wij u graag verder!

Wanneer u geen tijd heeft om de teksten in uw website te zetten, kunt u kiezen voor het basis plus pakket. Dan zetten wij voor slechts €250,- meer alle teksten in de website en lezen deze ook nog eens goed door en herschrijven waar mogelijk. Wilt u er ook voor zorgen dat uw website goed gevonden worden in Google en voor online succes zorgt? Kies dan voor het totale ontzorgpakket en dan ziet u met onze maandelijkse online marketing rapportage hoe uw website het doet en hoe u nog meer online succes kunt behalen!

AANVULLENDE DIENSTEN