Aanvullende diensten

Wij helpen u graag verder!

Nadat u een website heeft, wilt u uiteraard ook dat deze goed presteert. U wilt goed gevonden worden in Google of misschien wel e-mails stuern of een social mediacampagne opzetten. Wij denken hierin graag met u mee en helpen u bij het realiseren waarbij wij eventueel gebruik maken van ons uitgebreide netwerk. Uiteraard krijgt u altijd van tevoren een realistische inschatting en zullen we ervoor zorgen dat onze diensten betaalbaar blijven.

Zo heeft u als ZZP’er heeft u wellicht geen tijd of zin om zelf alle teksten in de website te plaatsen.  Dan kunt u kiezen voor het basis plus pakket. Dan zetten wij voor slechts €250,- meer alle teksten in de website en lezen deze ook nog eens goed door en herschrijven waar mogelijk. Wilt u daarbovenop ook dat uw website hoog staat in Google en iedere maand een rapportje met de maandelijkse resultaten? Dan kunt u kiezen voor het totale ontzorgpakket.

DIT BESTELLEN

Tekstservice: schrijven van teksten

Wellicht heeft u geen teksten voor de website of bent u niet zo goed op papier. Met ervaring in de journalistiek en online marketing zorgen wij voor teksten die uw bedrijf weergeven maar die ook de bezoeker van uw website en uw klant aanspreken. Wij schrijven voor slechts €300,- 7 pagina’s teksten die ook online goed presteren. Heeft u meer dan zeven pagina’s? Dan kunnen wij met u kijken wat mogelijk is.  Met de tekstservice zorgt u ervoor dat uw website aantrekkelijke foutloze teksten heeft die doeltreffend zijn. Dan kunt u zich weer richten op uw bedrijf!

DIT BESTELLEN

Social Media campagnes  E-mail implementatie websites-zzp

Wilt u advertenties laten lopen op Facebook, LinkedIn, Instagram of een ander social medium? Wij denken met u mee over het doel van de campagne en de hierbij passende strategie. Zo kunt u via LinkedIn heel specifiek op bepaalde functietitels targeten. Wij zorgen dat u de juiste mensen bereikt en kunnen de advertenties voor u maken, inregelen en monitoren.

DIT BESTELLEN

Nieuwsbrief implementatie

Wilt u nieuwsbrieven versturen? Met onze nieuwsbrief-service kunt u zorgeloos en eenvoudig zelf nieuwsbrieven versturen. En met een handige integratie in de website, kunnen uw bezoekers zich gemakkelijk aanmelden voor uw nieuwsbrief. Websites-zzp.nl gebruikt hiervoor Mailchimp. Een uiterst gebruiksvriendelijk mailingprogramma waarmee u in een mum van tijd een mooie nieuwsbrief heeft verstuurd.

Wat krijgt u:

– Een kant en klaar template wat u direct zelf kunt vullen (uiteraard in dezelfde stijl als uw website);
– Integratie in uw website zodat bezoekers zich snel kunnen aanmelden;
– Een pakket dat past bij het aantal abonnee’s en te verzenden nieuwsbrieven

En dat alles voor slechts €175,- incl. BTW!

DIT BESTELLEN

Recovery service

Het kan voorkomen dat u in al uw enthousiasme soms op knoppen drukt waar u beter van af had kunnen blijven. Met als resultaat dat de website het niet meer doet, alles verkeerd staat of een specifieke pagina niet meer doet wat u wilt. Vaak kunnen wij dan een vorige versie van de website terugzetten en anders helpen wij u met het oplossen van het probleem. Voor slechts €80,- per uur staan wij tot uw beschikking en lossen we het probleem op. Mochten we echt experts moeten inschakelen, laten we dit uiteraard vooraf aan u weten. Zo staat de website zo snel mogelijk weer online!