Wat krijgt u?

 Heeft u geen tijd, geld en zin in grote en dure bureaus maar wilt u wel een moderne website met de meest voorkomende functionaliteiten? Kortom alles wat u als ZZP’er nodig heeft om online zichtbaar te zijn? Bestel uw website via websites-zzp.nl en uw website staat binnen een week klaar om gevuld te worden met teksten en plaatjes. En hiervoor hoeft u geen technische kennis te hebben. Met onze eenvoudige stappenplannen en handleidingen zorgt u dat uw website snel gevuld is met teksten die ook nog goed geïndexeerd worden door Google. Bekijk ook onze voorbeeldwebsites waar u kunt zien hoe de websites opgeleverd worden.

Geen tijd of zin om zelf alle teksten en afbeeldingen in de website te plaatsen? Of bent u niet tevreden over uw teksten? Ook daar kunnen wij u bij helpen met onze aanvullende services.

Wij leveren het design, de website en techniek

U bepaalt de inhoud en kunt de website gemakkelijk zelf onderhouden

Een website van websites-zzpWat krijgt u wanneer u een website van websites-zzp.nl besteld? is:

  • Een moderne, tijdloze website die alle functionaliteiten heeft die u als ZZP-er nodig heeft;
  • Een website die geschikt is voor mobiel, tablet en desktop;
  • Gemakkelijk zelf te onderhouden;
  • Een instructie-pdf waarmee u zelf aan de slag kunt;
  • Support wanneer u het nodig heeft;
  • Eventueel extra diensten zoals zoekmachineoptimalisatie (SEO) of social media marketing.

Bekijk onze voorbeelden

Visueel & Grafisch, Modern & Trendy of een Zakelijke website

Wij bieden drie soorten websites aan: De visuele & grafische is ideaal voor veel beeldmateriaal en dus geschikt voor fotografen en kunstenaars. Heeft u iets minder foto’s maar wilt u wel een moderne en visuele website? Kies dan voor Modern & Trendy. De zakelijke website is echt voor ZZP’ers die met hun website een zakelijke en corporate uitstraling willen bereiken en hierbij ligt de focus meer op tekst.

Uiteraard zijn alle websites responsive, dat wil zeggen goed te lezen op mobiel, tablet en desktop en geschikt voor Google. Wilt u als ZZP’er snel een website zonder er veel geld en tijd in te steken? Dan bent u bij websites-zzp.nl aan het juiste adres! Wij leveren moderne, zakelijke websites in WordPress aan ZZP’ers, startende ondernemers of kleine bedrijven.

 MODERN & TRENDY VISUEEL & GRAFISCH ZAKELIJKE WEBSITE