Zakelijke website

Website met een zakelijke uitstraling en meer tekst

Een andere optie waar u voor kunt kiezen is de ‘zakelijke website voor ZZP’ers’. Met dit type website bereikt u een zakelijke uitstraling en komen de teksten erg tot hun recht. Bekijk hier de demowebsite. Dit type website is ideaal wanneer u niet beschikt over erg veel beeldmateriaal en de tekst uw klanten moet overtuigen. Ideaal voor bijvoorbeeld zelfstandige klussers, zakelijke dienstverleners en ondernemers die niet te veel tijd en geld willen uitgeven aan uitstekende fotografie maar wel een goed verhaal hebben. Deze website heeft verder een moderne uitstraling en is ook goed leesbaar op mobiel of tablet. Uiteraard zijn alle kleuren, het lettertype en de afbeeldingen in het voorbeeld allemaal aan te passen aan uw huisstijl.

BEKIJK DEMOWEBSITE

Meer dan alleen een website nodig?

Teksten schrijven – SEO – Online Marketing – E-mailmarketing

Wanneer u geen tijd heeft om de teksten in uw website te zetten, kunt u kiezen voor het basis plus pakket. Dan zetten wij voor slechts €250,- meer alle teksten in de website en lezen deze ook nog eens goed door en herschrijven waar mogelijk. Wilt u er ook voor zorgen dat uw website goed gevonden worden in Google en voor online succes zorgt? Kies dan voor het totale ontzorgpakket en dan ziet u met onze maandelijkse online marketing rapportage hoe uw website het doet en hoe u nog meer online succes kunt behalen!

Ook kunnen wij u helpen met nieuwsbrieven,  zoekmachineoptimalisatie (SEO) en het opzetten van online marketingstrategie.

AANVULLENDE DIENSTEN